Τέλη κυκλοφορίας 2021: Πιθανή η παράταση της πληρωμής τους

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Πιθανή η παράταση της πληρωμής τους

Το σενάριο παράτασης στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το εάν θα δοθεί παράταση στα τέλη κυκλοφορίας , ο υπουργός Οικονομικών επιβεβαίωσε το ενδεχόμενο, αναφέροντας «το εξετάζει το οικονομικό επιτελείο. Είναι μια πρόταση την οποία θα δείτε το επόμενο χρονικό διάστημα πως θα τη διατυπώσουμε».

Ανέφερε ακόμη ότι στο  τραπέζι βρίσκεται και η πρόταση για πληρωμή των τελών κυκλοφορίας αναλόγως με τους μήνες χρήσης του οχήματος και όχι εφάπαξ και για 12 μήνες, ανεξαρτήτως της χρήσης του οχήματος.

Διαβάστε ακόμη τι είπε για το επίδομα θέρμανσης για πετρέλαιο – φυσικό αέριο – πέλετ – καυσόξυλα

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις