Βήμα – βήμα το πλήρες άνοιγμα της αγοράς (video)

Βήμα – βήμα το πλήρες άνοιγμα της αγοράς (video)

Το άνοιγμα του λιανεμπορίου ήταν το πρώτο βήμα χαλάρωσης του lockdown. Τα επόμενα βήματα αφορούν στα χιονοδρομικά κέντρα, τα πρακτορεία ΟΠΑΠ και τις σχολές οδηγών, ενώ κρίσιμο είναι το ζήτημα της εστίασης.

Η κυβέρνηση εξετάζει πλέον το άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων και την άρση του περιορισμού μετακίνησης από νομό σε νομό. Όπως ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, το συγκεκριμένο θέμα θα τεθεί επί τάπητος την ερχόμενη Παρασκευή κατά τη σύσκεψη με την επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Παράλληλα, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ ίσως από την ερχόμενη εβδομάδα και να επαναλειτουργήσουν οι σχολές οδηγών.

Όσον αφορά την εστίαση, σε μεταγενέστερο χρόνο, και όχι νωρίτερα από έναν μήνα, ενδέχεται να ανοίξουν μόνο οι εξωτερικοί χώροι, αφού εξεταστούν τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις