Χιλιάδες οι αιτήσεις για τις 120 δόσεις – Πότε λήγει η προθεσμία

  • Άνοιξε την Τετάρτη η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις 120 δόσεις
  • Χιλιάδες οι αιτήσεις το πρώτο 24ωρο
  • Πάνω από 100.000 φορολογούμενοι έχουν επισκεφθεί την ιστοσελίδα για να ενημερωθούν

Χιλιάδες είναι οι αιτήσεις που έχουν κατατεθεί από φορολογούμενους για την ένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων, από το πρωί της Τετάρτης που άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), στην πλατφόρμα της ρύθμισης 120 δόσεων μέχρι το βράδυ της Τετάρτης είχαν κατατεθεί περισσότερες από 13.000 αιτήσεις.

Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 100.000 φορολογούμενοι έχουν επισκεφθεί την ιστοσελίδα της πλατφόρμας, προκειμένου να ενημερωθούν για τις οφειλές και τις δόσεις.

Η εφαρμογή, σύμφωνα με τα όσα ισχύουν μέχρι σήμερα, θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 28 Ιουνίου. Παρά ταύτα, θεωρείται ιδιαίτερα πιθανό ότι θα δοθεί παράταση.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις