Βενζινοπώλες: Αγοράστε πετρέλαιο, γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την εισβολή στη Συρία

Βενζινοπώλες: Αγοράστε πετρέλαιο, γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την εισβολή στη Συρία

Την Τρίτη ξεκινάει η διανομή πετρελαίου θέρμανσης αλλά λόγω της καλοκαιρίας το ενδιαφέρον των καταναλωτών είναι μειωμένο.

Σύμφωνα με τον γραμματέα της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος, Άγγελο Τούντα, "κάθε φέτος και χειρότερα". "Ούτε τηλέφωνο δεν έχει χτυπήσει" είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Open.

Σε ο,τι αφορά την τιμή, είπε ότι θα είναι στο 1.02 το λίτρο, ωστόσο, πρόσθεσε πως αν συνεχιστούν οι τουρκικές επιχειρήσεις στη Συρία, η τιμή θα αυξηθεί και συνέστησε στους καταναλωτές να εφοδιαστούν άμεσα γιατί όπως είπε "δεν ξέρουμε τι θα γίνει". Συμπλήρωσε δε πως από τη στιγμή που ξεκίνησε η επίθεση το πετρέλαιο έχει πάρει 6 ευρώ στα 1000 λίτρα.

Για το επίδομα θέρμανσης ο κ. Τούντας είπε ότι "το να σου παίρνουν το καρβέλι και να σου δίνουν 3 ψίχουλα αντί για 2 που σου έδιναν οι προηγούμενοι δεν είναι λύση" και πρόσθεσε ότι η θέρμανση των ανθρώπων δεν είναι πολυτέλεια.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις