Θεσσαλονίκη: Το “Βραβείο Επιχειρείν” της χρονιάς στην Μαίρη Χατζάκου

Θεσσαλονίκη: Το “Βραβείο Επιχειρείν” της χρονιάς στην Μαίρη Χατζάκου

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα στο ξενοδοχείο Nikopolis  για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Μητροπολιτικός  Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης, οργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία τα «Βραβεία Επιχειρείν» τιμώντας ξεχωριστές επιχειρηματικές προσωπικότητες που επί σειρά ετών δραστηριοποιούνται με επιτυχία στον Βορειοελλαδικό χώρο. Η φετινή υποδειγματική διοργάνωση, που τελούσε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας & Θράκης) και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ήταν αποκλειστικά αφιερωμένη στη γυναικεία επιχειρηματικότητα και το πρώτο βραβείο της χρονιάς δόθηκε στην Αντιπρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της Μακεδονικής Γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ κ. Μαίρη Χατζάκου.

Την ξεχωριστή διάκριση στην κ. Χατζάκου παρέδωσε «τιμής ένεκεν» ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος στον χαιρετισμό του σημείωσε: «Η πετυχημένη παρουσία της ΜΕΒΓΑΛ στην Ελληνική αγορά, αλλά και σε 60 ακόμη χώρες όλου του κόσμου, δεν είναι τυχαία. Είναι το αποτέλεσμα της σταθερά υψηλής ποιότητας των προϊόντων της, σε συνδυασμό με την μεθοδική οργάνωση στρατηγικής και διοίκησης της εταιρίας. Συγχαίρω την κ. Μαίρη Χατζάκου, είναι τιμή μου που της απονέμω εγώ προσωπικά  αυτό το βραβείο και της εύχομαι πολλές και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες».

Κεντρική προσκεκλημένη ομιλήτρια ήταν η Πρόεδρος της Επιτροπής UNESCO για την Ελλάδα κ. Καίτη Τζιτζικώστα με θέμα «Η Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα» η οποία τιμήθηκε επίσης για τη συνολική πολυετή προσφορά της. Την τιμητική διάκριση παρέδωσαν ο Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ

Αριστοτέλης Αποστολίδης και ο πρόεδρος του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης Γιάννης Χριστοδούλου.

Ακολούθησαν είκοσι ακόμη τιμητικές βραβεύσεις διακεκριμένων γυναικών στο «επιχειρείν» που όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Ντίνος Κωστόπουλος «Τα Βραβεία Επιχειρείν θεσμοθετήθηκαν για να συμβάλλουν στην προαγωγή, ανάδειξη και ανάπτυξη του τόπου μας, όχι μόνον στην επιχειρηματικότητα, στην καινοτομία, στην εξωστρέφεια, στην παραγωγή και στην δημιουργία, αλλά και  στις τέχνες, στον πολιτισμό, στις επιστήμες, στη Δημόσια Διοίκηση και στην κοινωνική προσφορά».  Τιμήθηκαν οι κυρίες: Φαίη Ψυχοπούλου – Τρικαλιώτη, Καίτη Κάστρο – Λογοθέτη, Πελαγία Ζήτη, Ραλλιώ Λεπίδου, Βιβή Αναστασιάδου, Στέλλα Ντόκα, Όλγα Τσιμισκή, Μαρία Διαλυνά, Χρύσα Γεωργιάδη – Γρανούζη, Μαρία Χαραλαμπίδου, Γαλάτεια Κωτίδου – Καλιακάτσου, Μαρία Τσακίρη, Χριστίνα Μαλλέ, Κωνσταντίνα Μελίδου, Άννα Κάτσακα, Πέπη Ανσουριάν, Νίκη Βερβερίδου, Μαρία Χατζηδημητρίου, Κούλα Γιαννακίδου, Φωτεινή Κεραμάρη και Ανατολή Κωνσταντινίδου.

Στην εξαιρετικά πετυχημένη διοργάνωση παραβρέθηκαν επίσης, εκ μέρους του Περιφερειάρχη ΠΚΜ Απόστολου Τζιτζικώστα, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βενιαμίν Καρακωνστάνογλου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Κούπκας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Παντελής Φιλιππίδης, ο πρόεδρος του Ρωσικού Κέντρου Θεσσαλονίκης κ. Άγις Κυνηγόπουλος, οι προ-Διοικητές της 2484 Π.Δ.Ρ. Θεόδωρος Ασπασίδης και Κωνσταντίνος Πετρίδης εκπρόσωποι επιμελητηρίων και πλήθος κόσμου

Μετά το πέρας των βραβεύσεων παρατέθηκε επίσημο δείπνο προς τιμήν όλων των προσκεκλημένων με ζωντανή μουσική που επιμελήθηκε ο διακεκριμένος μαέστρος Δημήτρης Γιαννακάκης με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Ειρήνη Λώλου.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις