Πώς «βλέπει» ο φωτογραφικός φακός το πιο κρίσιμο Eurogroup (εικόνες)

Χωρίς αμφισβήτηση πρόκειται για το πιο κρίσιμο Eurogroup για την Ελλάδα, η συνεδρίαση του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη στο Λουξεμβούργο.

Κατά τη διάρκειά του αναμένεται να «κλειδώσουν» οι αποφάσεις για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από την εποχή των μνημονίων, στις οποίες θα περιλαμβάνονται μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

Όλες οι πλευρές επιθυμούν να κλείσουν σήμερα όλα τα ζητήματα και οι εκκρεμότητες, συνεπώς η συνεδρίαση αναμένεται να διαρκέσει αρκετά. Πώς όμως καταγράφει το κλίμα ο φωτογραφικός φακός;

Την απάντηση δίνει το πρακτορείο SOOC.

Οι σχετικές φωτογραφίες:

«Αν περάσεις αυτή την πόρτα δεν υπάρχει επιστροφή». Λες και δεν το καταλάβαμε

 

Η «σιδηρά κυρία» του ΔΝΤ

 

Το… σκιερό τετ-α-τετ Μοσκοβισί και Τσακαλώτου

 

Το οικονομικό δίδυμο, Τσακαλώτος – Χουλιαράκης

 

Διαβουλεύσεις στο περιθώριο του Eurogroup

 

Χαλαρές στιγμές και χαμόγελα

 

«Συμπαθέστατος» όπως πάντα ο Τόμσεν. Ε Άδωνη;

 

Με καφεδάκι και χυμό ξεκίνησαν

 

Τσακαλώτος είναι μόνο ένας
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις