Ακόμα και για τη… μόδα μίλησαν Τσακαλώτος και Στάη (video)

Για την πολιτική, τον Κλάους Ρέγκλινγκ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Αλέξη Τσίπρα, τον Παύλο Πολάκη, την οικονομία και γενικότερα για πληθώρα ζητημάτων μίλησαν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Έλλη Στάη στο Open TV το βράδυ της Πέμπτης.

Κι αφού εξάντλησαν σχεδόν κάθε ζήτημα, μίλησαν ακόμα και για… μόδα, θέμα για το οποίο ο υπουργός Οικονομικών, όχι μόνο είχε άποψη, αλλά έκανε και τη δική του ανάλυση.

Συγκεκριμένα, σε σχόλιο της Έλλης Στάη για το κοστούμι του, ο κ. Τσακαλώτος απάντησε: «Έχω ένα dress code ενός πανεπιστημιακού αριστερού. Σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους δεν αρέσει. Υπάρχουν 3 κατηγορίες στη μόδα. Είναι οι άνθρωποι που είναι πάντα εντός της μόδας. Είναι οι άνθρωποι που θέλουν να είναι πάντα εντός της μόδας και είναι πάντα από πίσω και άρα δεν είναι ποτέ στη μόδα. Και είναι η τρίτη κατηγορία που είμαι εγώ, που φοράω πάντα τα ίδια πράγματα και, σαν το ρολόι που δύο φορές δείχνει πάντα τη σωστή ώρα, πότε είμαι στη μόδα, πότε δεν είμαι».

«Κανείς δεν θα πίστευε ότι έχετε μια τόσο εμπεριστατωμένη ανάλυση για τη μόδα. Το ακούσαμε και αυτό σήμερα», σχολίασε η δημοσιογράφος.

Το σχετικό απόσπασμα:

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις