Ηχηρό «άδειασμα» Πέτσα σε Μπογδάνο για τις αφίσες κατά των αμβλώσεων (video)

Στο «άδειασμα» του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, όσον αφορά στον σάλο που ξέσπασε με την αφίσα που κατέκλυσε τους σταθμούς του Μετρό, η οποία «μύρισε» μεσαίωνα λόγω του μηνύματος κατά των αμβλώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των αντιδράσεων για τα μηνύματα της καμπάνιας κατά των αμβλώσεων, το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών προχώρησε στο κατέβασμα των επίμαχων αφισών από τους σταθμούς του Μετρό, με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να εκφράζει δημοσίως την αντίθεσή του στην εν λόγω απόφαση.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο βουλευτής της ΝΔ «λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο», καθώς ο κ. Πέτσας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, δήλωσε ότι «οι καμπάνιες σε δημόσιους χώρους δεν πρέπει να διχάζουν την κοινωνία».

«Η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ δεν έδειξε εγρήγορση, δεν αξιολόγησε το ζήτημα όπως θα έπρεπε και γι’ αυτό ελέγχεται», είπε σε αυστηρό ύφος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πηγή: Ηχηρό «άδειασμα» Πέτσα σε Μπογδάνο για τις αφίσες κατά των αμβλώσεων (video) - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις