Η Νοτοπούλου έχασε το φλουρί, αλλά… κερδίζει στην αγάπη

Μπορεί να μην κέρδισε το φλουρί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, αλλά… κερδίζει στην αγάπη, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω Instagram.

Σε στόρι το οποίο ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό, έδειξε καρέ-καρέ την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, ξεκίνησε ανεβάζοντας μία φωτογραφία που έγραφε πως περιμένει το φλουρί… Στη συνέχεια απογοητευμένη ανέφερε: «Σιγά μη μου τύχαινε. Είναι νόστιμη. Κερδίζω στην αγάπη», ενώ τέλος επεσήμανε εστιάζοντας στον Νίκο Ταχιάο: «Αυτό που μια φορά ήρθε ο Νίκος Ταχιάος στο δημοτικό συμβούλιο και κέρδισε το φλουρί με ξεπερνά».

Πηγή: Η Νοτοπούλου έχασε το φλουρί, αλλά… κερδίζει στην αγάπη - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις