Συνάντηση Τσίπρα – Κοτζιά: Κοινό μέτωπο απέναντι στη ΝΔ

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή με αντιπροσωπεία του «Πράττω». Το παρών έδωσε όπως ήταν φυσικό και ο επικεφαλής της κίνησης ιδεών, Νίκος Κοτζιάς.

Οι δύο πλευρές που άλλοτε καθόντουσαν στο ίδιο υπουργικό τραπέζι, αντάλλαξαν απόψεις για τις «πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, καθώς και για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα».

Την ίδια ώρα, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως Τσίπρας και Κοτζιάς συζήτησαν για την «ανάγκη διαλόγου και κοινής δράσης όλων των δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ που επιστρέφει τη χώρα δεκαετίες πίσω» όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: Συνάντηση Τσίπρα – Κοτζιά: Κοινό μέτωπο απέναντι στη ΝΔ - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις