Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου διορίστηκε στο γραφείο Τύπου των Κτιριακών Υποδομών

Στην Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (ΚτΥΠ) θα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, όπως μας έγινε γνωστό από την ίδια την εταιρεία σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα άνηκε προεκλογικά στην ομάδα Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη (ενδεχομένως ν’ ανήκει και σήμερα), ανέλαβε το Γραφείο Τύπου της Εταιρείας πριν μερικές μέρες.

Η πρόσληψη του δημοσιογράφου της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» και ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας tomanifesto.gr δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στη Διαύγεια, κάτι που προφανώς θα γίνει τις επόμενες μέρες αφού πρόκειται για δημόσιο φορέα και η εταιρεία προφανώς υποχρεούται να δημοσιοποιήσει τη σχετική πράξη.

Η ΚτΥπ ΑΕ, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι ο ενιαίος κατασκευαστικός φορέας του ελληνικού κράτους, για όλες τις δημόσιες κτιριακές υποδομές, όπως νοσοκομεία, σχολεία, δικαστήρια, σωφρονιστικά καταστήματα κ.α. Η εταιρεία προήλθε (2013) από τη συγχώνευση των εταιρειών Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ ΑΕ) και Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσοκομείων (ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ), ενώ στη συνέχεια προσχώρησε και η Θέμις Κατασκευαστική ΑΕ.

Πρόεδρος στην εταιρεία Κτιριακές Υποδομές ΑΕ είναι από τις 18 Νοεμβρίου, μετά από Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Υποδομών και Μεταφορών ο πολιτικός μηχανικός και Πρόεδρος της Νομαρχιακής της ΝΔ στην Αρκαδία, Τιμολέων Κατσίπος.

Πηγή: Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου διορίστηκε στο γραφείο Τύπου των Κτιριακών Υποδομών - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις