Κορονοϊός: Έκλεισε για απολύμανση ο 6ος όροφος του υπουργείου Οικονομικών

Απολύμανση για καθαρά προληπτικούς λόγους αναμένεται να γίνει το απόγευμα της Τετάρτης στον 6ο όροφο του υπουργείου Οικονομικών, εκεί, δηλαδή, όπου βρίσκεται και το «στρατηγείο» του Χρήστου Σταϊκούρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ethnos.gr, η απολύμανση δεν γίνεται λόγω εντοπισμού κάποιου ύποπτου κρούσματος κοροναϊού και θα πραγματοποιηθεί μόνον στον 6ο όροφο του υπουργείου, ο οποίος -και υπό το βάρος των ραγδαίων εξελίξεων με τον κοροναϊό και των διαδοχικών συσκέψεων που γίνονται- έχει μεγάλη κίνηση, με αρκετό κόσμο τις τελευταίες μέρες.

Έτσι, λόγω της απολύμανσης, η σύσκεψη που αναμένεται σήμερα, Τετάρτη μεταξύ των υπουργών Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, Εργασίας Γιάννη Βρούτση, Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη, του υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Άκη Σκέρτσου και των υφυπουργών Δημοσιονομικής Πολιτικής Θεόδωρου Σκυλακάκη και Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου, θα γίνει στον 7ο όροφο του υπουργείου Οικονομικών. Αντικείμενο της σύσκεψης είναι το δεύτερο πακέτο μέτρων για τη στήριξη των επιχειρήσεων, το οποίο επεξεργάζεται η κυβέρνηση και το οποίο αναμένεται να οριστικοποιηθεί μετά την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup στις 16 Μαρτίου.

(ethnos.gr)

Πηγή: Κορονοϊός: Έκλεισε για απολύμανση ο 6ος όροφος του υπουργείου Οικονομικών - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις