«Απασφάλισε» κατά του Ερντογάν ο Κοτζιάς – «Κοίτα ποιος μιλά για ανθρώπινα δικαιώματα»

Σφοδρά πυρά κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, σχολιάζοντας την αθλιότητα του τούρκου προέδρου να παρομοιάσει τους Έλληνες με τους ναζί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ερντογάν δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «οι εικόνες στα σύνορα με την Ελλάδα δεν έχουν διαφορά με αυτά που έκαναν οι ναζί. Ό,τι έκαναν οι ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, το κάνει τώρα η Ελλάδα στο όνομα της Δύσης».

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Κοτζιά, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Κοίτα ποιός μιλά για ανθρώπινα δικαιώματα και δίκαιο: ο Ερντογάν. Αυτός που κατέχει παράνομα τη Βόρειο Κύπρο, τμήματα Συρίας και Ιράκ. Που φυλακίζει τη διαφορετική γνώμη, βουλευτές, δημάρχους.Που βασανίζει έναν λαό, τους Κούρδους. Που φιμώνει δημοσιογράφους και καλλιτέχνες».

«Θράσος», υπογράμμισε κλείνοντας την ανάρτηση.

Η σχετική ανάρτηση:

Πηγή: «Απασφάλισε» κατά του Ερντογάν ο Κοτζιάς – «Κοίτα ποιος μιλά για ανθρώπινα δικαιώματα» - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις