Απάντηση Βελόπουλου για… κηραλοιφή: Ουδέποτε είπα ότι «γιατρεύει» ή είναι «φάρμακο» (video)

«Απαντούμε, για άλλη μια φορά, ότι το προϊόν είναι νόμιμο, από νόμιμη εταιρία η οποία δεν ανήκει στον κ. Βελόπουλο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση σχετική με την ανακοίνωση του ΕΣΡ και την αναφορά του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

«Ο ίδιος, ουδέποτε ανέφερε, κατά την εκπομπή, η οποία αποσύρθηκε με εντολή του ότι το προϊόν “γιατρεύει”, “θεραπεύει” ή είναι “φάρμακο”, όπως αποδίδεται απολύτως λανθασμένα, σε μερίδα των μέσων ενημέρωσης», συνεχίζει η Ελληνική Λύση και υποστηρίζει, ότι κανένα μέσο ενημέρωσης δεν μετέδωσε το σχετικό απόσπασμα από τη σημερινή τοποθέτηση του κ. Βελόπουλου στη Βουλή κατά την οποία έδωσε εξηγήσεις για το θέμα αυτό.

«Δεν είναι τυχαίο, ότι η σημερινή επίθεση εναντίον του ξεκίνησε ύστερα από τις καταγγελίες του στη Βουλή σε βάρος των ολιγαρχών του Τύπου. Καταλαβαίνουμε την αντίδραση τους στα μέσα ενημέρωσης τους, όπως και ορισμένων δημοσιογράφων, που τους στηρίζουν ή εργάζονται για αυτούς», αναφέρει η Ελληνική Λύση και καταλήγει:

«Για την αντίδραση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, επισημαίνουμε πως καλό θα ήταν, ο Σύλλογος να κάνει αναφορά στον Άρειο Πάγο, για την αισχροκέρδεια που παρατηρείται στα φαρμακεία των μελών του, στις μάσκες που δεν προστατεύουν τους υγιείς όπως λένε οι επιστήμονες και στα αντισηπτικά, αντί να ασχολείται με πολιτικά παιγνίδια».

Το απόσπασμα από την επίμαχη εκπομπή που προκάλεσε σάλο:

Πηγή: Απάντηση Βελόπουλου για… κηραλοιφή: Ουδέποτε είπα ότι «γιατρεύει» ή είναι «φάρμακο» (video) - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις