Κωλοτούμπα Άδωνη που προσπαθεί να μπει στη «γραμμή» Μητσοτάκη για την Εκκλησία (video)

Μπορεί πριν από λιγότερο από 24 ώρες ο Άδωνης Γεωργιάδης να συντασσόταν με την πιο σκληρή γραμμή της Εκκλησίας, θεωρώντας ότι η θεία κοινωνία δεν πρέπει να διακοπεί, αλλά μετά το διάγγελμα Μητσοτάκη, αποφάσισε να κάνει την κωλοτούμπα και να μπει σε πρωθυπουργική γραμμή.

Σήμερα, Πέμπτη, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega υποστήριξε ότι λέει τα ίδια πράγματα με τον πρωθυπουργό. Όταν ο δημοσιογράφος, Νίκος Φιλιππίδης, του επεσήμανε ότι δεν λέει το ίδιο πράγμα, ο υπουργός Ανάπτυξης, άρχισε να τον κατηγορεί ότι θέλει να κάνει τηλεοπτικό σόου, κάτι που προφανώς δεν έχει κάνει ο ίδιος ποτέ στη ζωή του. Πρόσθεσε μάλιστα ότι πρέπει να δείχνουν όλοι σεβασμό στους πιστούς.

Πηγή: Κωλοτούμπα Άδωνη που προσπαθεί να μπει στη «γραμμή» Μητσοτάκη για την Εκκλησία (video) - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις