Ο Αυγενάκης φεύγει, τα χαμόγελα επιστρέφουν

Λίγους μήνες «μετράει» ακόμη στη θέση του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης.

Συγκεκριμένα, η αποχώρηση Αυγενάκη από τη γραμματεία του κόμματος φαίνεται να είναι δεδομένη, ενώ ο χρονικός της ορίζοντας φτάνει έως το συνέδριο της ΝΔ, το οποίο άλλωστε έχει προαναγγελθεί εδώ και καιρό και αναμένεται να γίνει το φθινόπωρο ή το αργότερα στα τέλη του 2018.

Πάντως, σύμφωνα με πηγές από την Πειραιώς, η αντικατάσταση του κ. Αυγενάκη έχει σκορπίσει χαμόγελα σε αρκετά «γαλάζια» στελέχη, τα οποία «χρεώνουν» στον γραμματέα της ΝΔ αλαζονική ή και αυταρχική συμπεριφορά.

Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα στελέχη τα οποία έχουν γίνει αποδέκτες αρκετών σκληρών εκφράσεων, οι οποίες θα μπορούσαν ίσως και να χαρακτηριστούν ως απειλητικές.

Υπενθυμίζεται πάντως πως ο κ. Αυγενάκης είχε βρεθεί ξανά στο επίκεντρο δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο περί αντικατάστασής του όταν προέκυψε η υπόθεση σχετικά με τα περί συνομιλιών του με ποινικούς κρατούμενους, την οποία αποκάλυψε το «Documento» και οδήγησε στην παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου. Η αντικατάσταση τότε δεν πραγματοποιήθηκε, ωστόσο, θεωρείται βέβαιο πως δημιουργήθηκε ζήτημα εντός της ΝΔ, καθώς ακόμα και ο ίδιος «νομιμοποίησε» τη σχετική διακινούμενη φημολογία, καλώντας όσους ενδιαφέρονται για τη θέση του γραμματέα «να κρατήσουν την όρεξή τους για μετά το 12ο τακτικό συνέδριο».

Η ώρα, λοιπόν, φαίνεται πως πλησιάζει αρκετά…

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις