Έσταξε «φαρμάκι» ο Καμμένος για τη «συνταξιούχο πολιτικό» Ντόρα

Σφοδρότατη επίθεση… από τα εξωτερικά επιφύλαξε στην Ντόρα Μπακογιάννη ο Πάνος Καμμένος με αφορμή τον χαρακτηρισμό περί «γελοιότητας» που χρησιμοποίησε η πρώτη.

«Δεν απαντώ συνήθως από το εξωτερικό και ιδίως σε συνταξιούχους πολιτικούς» έγραψε ειρωνικά στην αρχή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας για να συνεχίσει πιο σφοδρά και να σχολιάσει το πολιτικό παρελθόν της Ντόρας Μπακογιάννη.

«Της θυμίζω ότι την ίδια βάφτισε πολιτική γελοιότητα το 99% των Ελλήνων όταν έγινε πρόεδρος κόμματος», έγραψε, μαζί με μία φωτογραφία της Μπακογιάννη κατά την περίοδο που ήταν επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις