Δημοσκόπηση Rass: Το 51,4% των Ελλήνων θεωρεί αναγκαίο τον όρο Μακεδονία για τη συμφωνία

Μια ακόμη δημοσκόπηση έρχεται στο φως αυτή τη φορά από τη Rass για λογαριασμό της εφημερίδας Νέα Σελίδα όπου βγαίνουν δύο σημαντικά συμπεράσματα.

Το πρώτο αφορά στο ότι τα ελληνοτουρκικά παραμένουν στην κορυφή του ενδιαφέροντος των πολιτών με μεγάλη διαφορά από το Μακεδονικό, παρόλο που το τελευταίο λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών βρέθηκε στην επικαιρότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματά το 51,4% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι δεν μπορούσε η Ελλάδα να πετύχει συμφωνία χωρίς τον όρο Μακεδονία.

Ειδικότερα:

– 51,4%: δεν μπορούσε η Ελλάδα να πετύχει συμφωνία χωρίς τον όρο Μακεδονία (44,4%: μπορούσε)

– 70,5%: κρισιμότερο εθνικό θέμα η Τουρκία (15,3%: τα Σκόπια, 7,1: η Κύπρος)

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις