Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά, ο Σίμος Κεδίκογλου (εικόνες)

Πατέρας θα γίνει για πρώτη φορά ο βουλευτής της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου.

Η σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ, σύμφωνα με την RealNews, διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι! Η σύζυγός μου είναι στην αρχή του τέταρτου μήνα. Περιμένουμε αγοράκι. Η χαρά μας είναι μεγάλη!», επιβεβαίωσε ο Σίμος Κεδίκογλου στην εφημερίδα.

Ο Σίμος Κεδίκογλου και συζυγός του Ελισάβετ Κατσαμάκη παντρεύτηκαν πριν λίγες εβδομάδες στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους έξι μήνες, αν και είχαν γνωριστεί αρκετά χρόνια πιο πριν, το 2007, σε κοινωνική εκδήλωση.

 

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις