Οι… σκευωρίες που «βλέπει» ο Άδωνις

Την εντύπωση πως είναι το κέντρο του κόσμου μάλλον έχει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε tweet του γράφει ότι ο πρωθυπουργός έχει… σχέδιο εναντίον της ΝΔ και ειδικότερα εναντίον του.

Τις απίστευτες αυτές δηλώσεις έκανε με αφορμή τηλεοπτική εκπομπή στην οποία συμμετείχε με τον Αντώνη Δελλατόλα όπου, όπως ισχυρίζεται, του Α. Δελλατόλα «ξέφυγε» το «σχέδιο Τσίπρα».

Μάλλον δεν έχει συνειδητοποιήσει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ότι από μια ηλικία και μετά δεν λέμε πράγματα άθελά μας και πως το Σύμπαν δεν περιστρέφεται γύρω από το άτομό μας.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις