Μαθήματα αλά γαλλικά από Παπαδημούλη σε Μητσοτάκη για τη νίκη στο Μουντιάλ

Πέρα από τους πανηγυρισμούς, που ήταν μπόλικοι και στη χώρα μας, η νίκη της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, έδωσε την ευκαιρία και σε άλλους πανηγυρισμούς. Αυτούς της λογικής και του ρεαλισμού.

Επί τη βάση αυτών λοιπόν, ο Δημήτρης Παπαδημούλης «τη βγήκε» στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή το tweet που είχε κάνει ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την «ασυμβατότητα» της εθνότητας και της ιθαγένειας σε μία χώρα.

Σχολιάζοντας τη σύνθεση της πρωταθλήτριας κόσμου, σύνθεση πολυεθνοτική και πολυπολιτισμική, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε συγκεκριμένα: Ανάμεσα στα μέλη της χρυσής ενδεκάδας κ οι Μπαπέ, Ουμτιτί, Πογκμπά, Καντέ, Ματουιντί. Μια ακόμη ευκαιρία για τον @kmitsotakis , μήπως καταλάβει την διαφορά μεταξύ εθνικότητας κ ιθαγένειας, αλλά κ απίστευτος πόνος για τους ρατσιστές τύπου Λεπέν.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις