«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκίμασε Αυλωνίτου, η Νέα Δημοκρατία τι κάνει με τα δικά της στελέχη;»

Η απρεπής έκφραση που χρησιμοποίησε η Ελένη Αυλωνίτου κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε νέα πολιτική αντιπαράθεση, η οποία όμως έληξε σχεδόν εν τη γενέσει της όταν η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ ανακάλεσε τη δήλωσή της μετά από επίπληξη του κόμματος.

Το ότι αντίστοιχες και ίσως χυδαιότερες εκφράσεις έχουν κατά καιρούς χρησιμοποιηθεί από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όμως, καθώς και το ότι υπάρχει η σιωπηρή κάλυψη από την ηγεσία του κόμματος, αποτέλεσε την αιχμή ενός tweet του Δημήτρη Παπαδημούλη.

«Ο @syriza_gr ανακάλεσε στην τάξη την @EleniAvlonitou για την δήλωση της κ η ίδια έσπευσε να επανορθώσει. Η @neademokratia καλύπτει πολλά δικά της στελέχη, που βρίζουν κ χυδαιολογούν. Η καταδίκη της χυδαιολογίας αλά καρτ, από ΝΔ κ φιλικά της ΜΜΕ, είναι ντροπή και μεγάλη υποκρισία!» έγραψε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις