Τον «βάφτισε» Συριζαίο τον εκπαιδευτικό που επιτέθηκε στον Σαμαρά, ο Άδωνις

Μόλις 20 λεπτάκια χρειάστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης για να εφευρέσει έναν ακόμα Συριζαίο, ο οποίος «τόλμησε» να μη μιλήσει με επαινετικά σχόλια για τον Αντώνη Σαμαρά.

Σχολιάζοντας λοιπόν τη σφοδρή απάντηση του πρώην διευθυντή του Κολλεγίου Αθηνών στον πρώην πρωθυπουργό, με αφορμή το θέμα που έχει ξεσπάσει με την απόλυση καθηγήτριας που μονόγραψε τον υιό Σαμαρά επειδή αντέγραψε, και όντας ο πιο πιστός υπερασπιστής του πρώην «αφεντικού» του, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχασε χρόνο και αποφάσισε πως όποιος δεν γλείφει επαινεί τον Αντώνη Σαμαρά, είναι προφανέστατα Συριζαίος.

Χωρίς να είναι σε θέση να διαψεύσει το παραμικρό από όσα έγραψε στην ανάρτησή του ο Κώστας Κοντογιάννης, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έγραψε «προσέξτε γλώσσα εκπαιδευτικού, προφανώς Συριζαίου, με θέση προνομιακή στο δημόσιο σύστημα! Όχι καθηγητής ούτε καραγωγέας δεν θα μιλούσε έτσι για ένα παιδί (κακομαθημένο κλπ) αλλά το μίσος τους τώρα που χάνουν την καρέκλα δεν κρύβεται! Απαίσιοι».

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις