Παπαμιμίκος για δήμο Θεσσαλονίκης;

Στην ανάγκη αλλαγής μοντέλου στην πόλη της Θεσσαλονίκης στάθηκε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος με άρθρο που υπέγραψε ο ίδιος στο site myportal.gr.

Το άρθρο του τέως γενικού γραμματέα της ΝΔ και δικηγόρου δίνει έμφαση στον τουρισμό, στις εναλλακτικές μορφές του, στις καλύτερες παροχές υπηρεσιών και διάφορα άλλα, δίνοντας «τροφή» στις φήμες που τον θέλουν να είναι υποψήφιος για τον δήμο Θεσσαλονίκης.  

Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες , θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, ή τελικά από την Πειραιώς θα προτιμηθεί κάποιο άλλο πρόσωπο.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις