Στον επικεφαλής της Ευρωομάδας της δεν πήγε η Γεννηματά, στον Βενιζέλο όμως πήγε

Πολύ πυκνό φαίνεται ότι είναι το πρόγραμμα της Φώφης Γεννηματά, με αποτέλεσμα οι εμφανίσεις της να είναι επιλεκτικές. Εξαιρετικά επιλεκτικές. Για την ακρίβεια αντι-συριζαϊκά επιλεκτικές.

Αφού λοιπόν δεν έδωσε το παρών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στην Αθήνα, όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο Ούντο Μπούλμαν, πρόεδρος της σοσιαλδημοκρατικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ευρωομάδα στην οποία ανήκει το ΠΑΣΟΚ), η Φώφη Γεννηματά τίμησε με την παρουσία της εκδήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Πήγε λοιπόν στην εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, κίνηση μάλλον σπάνια αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν συνηθίζει να δίνει συχνά το παρών στις εκδηλώσεις αυτές. 

Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς και τα συνεχή καλέσματα της ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για συνεργασία όλων των προοδευτικών ομάδων (συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ) καθώς και τη στοχοποίηση της Νέας Δημοκρατίας ως αυτής που φέρει τεράστια ευθύνη για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, η Φώφη Γεννηματά μάλλον πάει «στα σίγουρα». Εκεί που ξέρει ότι θα ακούσει αυτά που θέλει.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις