Προσβεβλημένος από τον Μπογδάνο ο Λαφαζάνης αποχωρεί από την εκπομπή του (video)

Αποχώρηση μεν, ψυχραιμότατη δε, πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από το πλατό του Action24 και την εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, αισθανόμενος προσβολή από τους χαρακτηρισμούς του παρουσιαστή για τους αριστερούς.

Την ώρα που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε ένα από τα γνωστά του θεωρητικά κηρύγματα για την πολιτική, την αριστερά, τη ζωή και τον άνθρωπο εν γένει, είπε την παρακάτω φράση: Δεν θα υπάρξει μέτωπο στην Αριστερά γιατί ένας χώρος που έχει τίμια ιδεολογικά χαρακτηριστικά συναποτελείται από εγωιστές, αυτοαναφορικούς και πουλημένους, σε ορισμένες περιπτώσεις, και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι εκεί μέσα.

Κάτι τέτοιο προκάλεσε την αντίδραση του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, τονίζοντας ότι θα αποχωρήσει καθώς δεν δέχεται αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Παρότι ο παρουσιαστής επέμενε, το ίδιο έκανε και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αποχωρώντας από το στούντιο.

Επειδή όμως ο Μπογδάνος είναι… ο Μπογδάνος, «αποχώρησε» και ο ίδιος, πηγαίνοντας σε διάλειμμα.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις