Αγανακτεί η άριστη -πλην ανορθόγραφη- Διαμαντοπούλου με το γραφείο του Γαβρόγλου

Έξαλλη έγινε χθες, Δευτέρα, η Άννα Διαμαντοπούλου -ως απολύτως αρμόδια άλλωστε- με τα όσα διειμήφθησαν στο υπουργείο Παιδείας, όταν διαμαρτυρόμενοι μαθητές εισέβαλαν στο γραφείο του Κωνσταντίνου Γαβρόγλου και συζητούσαν επί ώρα μαζί του.

Εκείνο βέβαια που έκανε έξαλλη την πρώην υπουργό Παιδείας δεν είναι η εισβολή καθ’ εαυτή, αλλά το πώς ήταν το γραφείο του υπουργού, καθώς τα πολλά έγγραφα, χαρτιά, βιβλία πάνω στο γραφείο είναι πράγμα απαράδεκτο για κοτζάμ υπουργό.

Έκανε λοιπόν η υπουργός που επί θητείας της αντί για βιβλία στα σχολεία στέλνονταν φωτοτυπίες, ένα οργισμένο tweet, στο οποίο απέδειξε ότι η πρώην επικεφαλής του υπουργείου Παιδείας είναι κάπως ανορθόγραφη. Διότι ως γνωστόν ένα τέτοιο αξίωμα αποτελεί πρότυπο. Και όχι πρώτυπο…

Η ορθογραφία λίγο μετά διορθώθηκε, αλλά κατόπιν εορτής…

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις