Τα δωράκια που δέχτηκε ο Τσίπρας στην έκθεση: Τραχανάς, τσίπουρο και πολλή κουβέντα (εικόνες)

Την ευκαιρία να περιηγηθεί στα περίπτερα της 2ης έκθεσης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας είχε ο Αλέξης Τσίπρας, παίρνοντας και το… κάτιτίς του.

Ο πρωθυπουργός περιηγήθηκε σε περίπτερα Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει και με μαθητές της Σιβιτανίδειου Σχολής απ’ τον τομέα γεωπονίας, τεχνολογίας τροφίμων, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Έκθεση, που πραγματοποιείται στην κεντρική αίθουσα του παλαιού Χρηματιστηρίου, επί της Σοφοκλέους.

Πέραν τούτου, ο Αλέξης Τσίπρας δέχτηκε και κάποια δώρα, που του έκαναν μέλη της Κοινωνικής επιχείρησης Ανεμώτιας Λέσβου. Ένα καλάθι με χάχλες (τραχανάς ξερός) και ένα μπουκάλι τσίπουρο ήταν τα καλούδια που πήρε ο πρωθυπουργός από το νησί της Λέσβου.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις