«Δεν υποκλινόμαστε στην πολιτική σοφία του Κυμπουρόπουλου». Τάδε έφη Γιώργος Κύρτσος (video)

Λίγα μόλις 24ωρα από τις κάλπες της 26ης Μαΐου και οι αντιλήψεις των «γαλάζιων» στελεχών ξεδιπλώνονται, φανερώνοντας τον αχαλίνωτο κυνισμό τους και επιβεβαιώνοντας τις φωνές που μιλούσαν για εργαλειοποίηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου από τη ΝΔ, προς άγρα ψήφων.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτεται από τη χθεσινή τοποθέτηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κύρτσου, ο οποίος επιβεβαίωσε με τα όσα είπε, ότι η υποψηφιότητα Κυμπουρόπουλου χρησιμοποιήθηκε από τη ΝΔ ως ένα ψηφοθηρικό τρικ. «Εντάξει, ο Κυμπουρόπουλος θα βγει με κοινωνικά κριτήρια πρώτος. Δεν υποκλινόμαστε στην πολιτική σοφία του. Υποκλινόμαστε στον κοινωνικό συμβολισμό του Κυμπουρόπουλου», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κύρτσος.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η κοινωνική «ευαισθησία» του κ. Κύρτσου δεν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζεται και αποτυγχάνει. Πριν από μία εβδομάδα, είχε στήσει το προεκλογικό του περίπτερο πάνω σε διάδρομο τυφλών.

Και φυσικά η κατά τα άλλα «ευαίσθητη» ΝΔ δεν αντέδρασε ούτε τότε, ούτε σήμερα.

«Καρφάρα» Κύρτσου για Μεϊμαράκη

Κι αν νομίζετε ότι το παραπάνω αυτογκόλ ήταν το μοναδικό για τον Γιώργο Κύρτσο είστε προφανώς γελασμένοι, καθώς το δεύτερο το αφιέρωσε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στη συγκέντρωση της ΝΔ στο Περιστέρι, δεν παράλειψε να αφήσει ένα «καρφί» για τον κ. Μεϊμαράκη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Σπρωχνόμασταν με τον Μεϊμαρακη μαζί, δηλαδή σπρώχναμε τους άλλους. Εγώ δεν ήθελα να κάτσω δίπλα στον Μητσοτάκη, αλλά ο Μεϊμαράκης με προσπέρασε και πήγε και έκατσε δίπλα στον Μητσοτάκη. Εγώ δεν είχα καμιά ανάγκη να κάτσω δίπλα του. Καταρχάς δεν είμαι μέλος της ηγεσίας. Ήταν πολύς ο κόσμος, σε σχέση με το κλειστό γήπεδο, επομένως είχε ςπρόβλημα να προωθηθείς. Το ίδιο πρόγραμμα είχα και γω και ο Μεϊμαράκης και χαιρετηθήκαμε την ώρα που με προσπερνούσε, σπρώχνοντας, για να πάει να κάτσει δίπλα στον Μητσοτάκη».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις