Έτοιμος για γαμπρός ο Κικίλιας – Έκανε την πρόβα του κοστουμιού του

Ο Βασίλης Κικίλιας έκανε πρόβα στο γαμπριάτικο κοστούμι του καθώς παντρεύεται την Κυριακή 16 Ιουνίου την Τζένη Μπαλατσινού.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και πήγε να κάνει την πρόβα και πόζαρε για μία αναμνηστική φωτογραφία με τον σχεδιαστή.

Στη συνέχεια «ανέβασε» τη φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο instagram γράφοντας: «Άντε να ετοιμαζόμαστε».

Πρόσφατα είχε δηλώσει στην εκπομπή «Το πρωινό»: «Η Τζένη είναι η γυναίκα που παντρεύομαι και δεν έχω πρόβλημα να πω δύο πράγματα. Αυτή η δημοσιότητα και η πίεση ήρθε πάνω μας ξαφνικά και δεν το περιμέναμε. Πήραμε την απόστασή μας και το χρόνο μας για να δούμε αν αυτό το οποίο έχουμε είναι σοβαρό και αν μπορεί να πάει παρακάτω. Όταν ξαναβρεθήκαμε το προστατέψαμε για λίγο καιρό μέχρι να δούμε πού θα πάει».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις