«Συστημένο» Παπαδημούλη στους «ακραίους που ζητούν την κεφαλή επί πίνακι του Μεϊμαράκη»

Με μια καυστική ανάρτηση-αφιέρωση σχολίασε ο Δημήτρης Παπαδημούλης τις «γαλάζιες» αντιδράσεις κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σχετικά με τη φερόμενη στήριξή του στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, για τη θέση αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδημούλης, επισημαίνοντας τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει τον Κώστα Τασούλα για πρόεδρο της Βουλής, έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter:

«Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε πριν λίγο ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα ψηφίσουν τον Κ. Τασούλα για Πρόεδρο της Βουλής. Το αφιερώνω στους ακραίους, που ζητούν την «κεφαλή επί πίνακι» του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, γιατί τόλμησε να με ψηφίσει για Αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου!».

Η σχετική ανάρτηση:

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις