Ό,τι μπορεί για να απαρνηθεί τον αντισημιτισμό: Στο Εβραϊκό Μουσείο ο Βορίδης

Αφού πιέστηκε να αποκηρύξει το αντισημιτικό του παρελθόν, ο Μάκης Βορίδης προχωρά σε μία ακόμα κίνηση προκειμένου να πείσει ότι με τους Εβραίους… νερό κι αλάτι. 

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, και γνωστός για το ακροδεξιό παρελθόν του, το οποίο βεβαίως και περιλαμβάνει αντισημιτισμό, δέχτηκε τα «πυρά» του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος όταν υπουργοποιήθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα να βγει και να κάνει δήλωση «κοινωνικών φρονημάτων».

Επειδή όμως θέλει πολύ να πείσει ότι έχει αλλάξει, πραγματοποίησε και επίσκεψη στο Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος, προκειμένου να ενημερωθεί μάλλον για τα όσα έκαναν οι παρελθοντικοί ομοϊδεάτες του.

Ποιος να του το ‘λεγε πριν κάποια χρόνια…

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις