Διαδικτυακό «πέσιμο» του Παπαδημούλη στην Ντόρα για το Χρηματιστήριο

Στη «σέντρα» έβγαλε την Ντόρα Μπακογιάννη ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφορικά με ανάρτηση που είχε κάνει στο Twitter η βουλευτίνα της ΝΔ για την πορεία του ελληνικού Χρηματιστηρίου.

Σημειώνεται ότι η κ. Μπακογιάννη στις 19 Ιουνίου είχε σημειώσει στο Twitter ότι «12 δισεκατομμύρια μπήκαν στο ελληνικό χρηματιστήριο μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών μέχρι σήμερα. Υπάρχει ένα θετικό κλίμα που διαμορφώθηκε στις αγορές με την προοπτική και μόνο μίας νέας φιλοεπενδυτικές κυβέρνησης».

Ωστόσο, η μετέπειτα πορεία του Χρηματιστηρίου δεν επιβεβαιώνει τα λεγόμενα της βουλευτίνας της ΝΔ, με τον κ. Παπαδημούλη να τη βάζει στο στόχαστρό του:

«Τώρα, που το ελληνικό χρηματιστήριο έπεσε 24%, με “φιλοεπενδυτική κυβέρνηση”, πώς το εξηγεί η Ντόρα Μπακογιάννη; Το να παίζει κανείς μικροκομματικά παιχνίδι με την πορεία του χρηματιστηρίου, είναι ανεύθυνο κ επικίνδυνο. Το ζήσαμε τραγικά, πριν 20 χρόνια, επί Παπαντωνίου κ Σημίτη!».

Η σχετική ανάρτηση:

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις