Ο Μητσοτάκης δεν ήταν στην τελετή έναρξης των Μεσογειακών, λόγω ανωτέρας… κολύμβησης

«Ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν θα επιτρέψουν την παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού στην Πάτρα, για την τελετή έναρξης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων που θα γίνει Κυριακή». Αυτό είχε διαρρεύσει στον  Τύπο της Πάτρας σχετικά με την παρουσία του  κ. Μητσοτάκη στην τελετή έναρξης των αγώνων, ενώ κάποιες ημέρες νωρίτερα είχε, επίσης, διαρρεύσει πως ο πρωθυπουργός θα ήταν παρών στη μεγάλη αθλητική γιορτή της Μεσογείου, που φιλοξενεί η Πάτρα.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ των Χανίων της Κρήτης hanianews, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το μεσημέρι της Κυριακής, βρισκόταν στα Χανιά και μάλιστα «κολύμπησε από το Μαράθι μέχρι το Λουτράκι (μία απόσταση περίπου 750 μέτρων) με επιστροφή και μάλιστα ασταμάτητα», ενώ η σύζυγός του απόλαυσε το μπάνιο της κολυμπώντας «πιο μικρές αποστάσεις».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που επικαλείται το site, καθόλη τη διάρκεια που ο κ. Μητσοτάκης κολυμπούσε από την παραλία του Μαραθίου στην παραλία του Λουτρακίου, τον ακολουθούσε, σε κοντινή απόσταση, ένα μικρό σκάφος

  

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις