Ωτοασπίδες τέλος: Κουρασμένος για να… φωνάξει ο Άδωνις (video)

Μπορεί τα προηγούμενα τέσσερα και πλέον χρόνια οι ωτοασπίδες να ήταν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε τηλεθεατή που στο ζάπινγκ του «πετύχαινε» τον Άδωνη Γεωργιάδη, ωστόσο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είναι πια υπουργός, συνεπώς τα ντεσιμπέλ πέφτουν μιας και ο σκοπός επετεύχθη.

Αυτά τουλάχιστον προκύπτουν από συνέντευξη που παραχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην εκπομπή «SamTimes» της Web Tv του GR TIMES, κατά τη διάρκεια της οποίας ρωτήθηκε για την εν λόγω πτώση στα… ντεσιμπέλ.

«Είναι άλλος ο ρόλος του υπουργού από τον ρόλο του βουλευτή της αντιπολίτευσης», απάντησε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας μάλιστα πως «είμαι σε ένα χαρτοφυλάκιο που μου δίνει χαρά».

«Δεν σας έρχεται να φωνάξετε;», επέμεινε η δημοσιογράφος, με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων να απαντά: «Είμαι πολύ κουρασμένος για να φωνάξω».

Το σχετικό βίντεο (10.43):

(grtimes.gr)

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις