Η απίθανη στιχομυθία Μητσοτάκη με μικρό μαθητή – Τι του δώρισαν (video)

Έναν σύντομο διάλογο με έναν μικρό μαθητή είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης συστήθηκε στον μαθητή με… «high five». Στη συνέχεια τον ρώτησε τι ομάδα είναι, με τον «μπόμπιρα» να του απαντά «Παναθηναϊκός» και τον δε πρωθυπουργό να ανταπαντά με μια κάποια απογοήτευση: «Καλά».

Λίγο αργότερα, με τη βοήθεια των μαθητών, ο κ. Μητσοτάκης φύτεψε μία ελιά στον κήπο του σχολείου, ενώ οι μαθητές του επιφύλαξαν μία έκπληξη, προσφέροντάς του μία μικρή γλάστρα με βασιλικό, το χώμα της οποίας προέρχεται από κομποστοποίηση που έκαναν επιμελώς σε σχολική δράση την προηγούμενη περίοδο.

Το σχετικό απόσπασμα:

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις