Στ. Καλαφάτης Πρώτα πολιτική και μετά επικοινωνία

Στ. Καλαφάτης Πρώτα πολιτική και μετά επικοινωνία

Σεμινάρια επικοινωνίας για όλους τους βουλευτές της οργάνωσε η Κ.Ο. της Ν.Δ. στη Βουλή.

Σε παρέμβασή του, ο Γενικός Γραμματέας Σταύρος Καλαφάτης επεσήμανε:

«Προσωπικά, δεν μπορώ να κάνω συστάσεις σε κανέναν, απλώς να επισημάνω δύο βασικά πράγματα: Το πρώτο είναι ότι μιλάμε πάντα για Πολιτική συν Επικοινωνία. Πρώτα η παραγωγή πολιτικού έργου και η επικοινωνία θα έρθει μετά. Επομένως, ανήσυχος θα πρέπει να είναι αυτός που δεν παράγει πολιτικό έργο. Η αγωνία μας θα πρέπει να είναι να παράγουμε πολιτικό έργο που να αφορά στα κοινοβουλευτικά μας καθήκοντα αλλά και στην ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων των πολιτών. Πρώτα πολιτική και μετά επικοινωνία».

Στο τελευταίο συμφώνησε και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας, που ήταν στην αίθουσα ως ένας εκ των εισηγητών.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις