«Φαρμάκι» Γεροβασίλη και Μπάρκα για «γαλάζιους» διορισμούς σε νοσοκομεία

Τον διορισμό «γαλάζιων» κομματικών στελεχών από την Άρτα και την Πρέβεζα στις διοικήσεις των νοσοκομείων των δύο πόλεων (με… εναλλάξ τρόπο) καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη και Κώστας Μπάρκας.

Αναλυτικότερα, οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύουν επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας σε ανακοίνωσή τους: «Πρόσφατα δημοσιεύματα φέρουν τον μεν πρόεδρο της ΝΟΔΕ Άρτας κ. Δημήτρη Σκανδάλη να παίρνει τη θέση του διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, τον δε πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πρέβεζας κ. Βαγγέλη Ντάκουλα, τη θέση του διοικητή στο Νοσοκομείο Άρτας».

«Το επιτελικό κράτος που θέλει να στήσει ο κ. Μητσοτάκης μακριά από την κομματικοποίηση, παίρνει σάρκα και οστά», υπογραμμίζουν η κ. Γεροβασίλη και ο κ. Μπάρκας και καταλήγουν:

«Θέλοντας να βοηθήσουμε κι εμείς στην κατεύθυνση αυτή, προτείνουμε την ανταλλαγή των διοικητών στα 2 νοσοκομεία, ώστε οι άνθρωποι να αποφύγουν τα έξοδα και να μπορούν απερίσκεπτα να οργανώσουν την «επιτελική» κομματική τους δουλειά».

Πηγή: «Φαρμάκι» Γεροβασίλη και Μπάρκα για «γαλάζιους» διορισμούς σε νοσοκομεία - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις