Ειρωνεία Άδωνη σε βάρος αγρότη: Τα έσπειρες με τον Τσίπρα, να πας στην Κουμουνδούρου (video)

Τον «παλιό, καλό του εαυτό» φαίνεται πως θυμήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, κρίνοντας τουλάχιστον από τις ατάκες του σε τευτλοπαραγωγό που τον ρωτούσε για την παραγωγή του 2019, αλλά και την τιμή με την οποία θα απορροφηθεί το προϊόν.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή (15 Νοεμβρίου), μετά τη συνάντηση που είχε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τευτλοπαραγωγούς στο εργοστάσιο ζαχάρεως Πλατέος.

Όταν η συνάντηση ολοκληρώθηκε, οι τευτλοπαραγωγοί ζητούσαν να μάθουν από τον κ. Γεωργιάδη λεπτομέρειες για την παραγωγή τους, την τιμή με την οποία θα απορροφηθούν τα προϊόντα τους αλλά και το από ποιους.

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο Χρήστος Καραθανάσης, σημειώνοντας ότι το προϊόν θα πληρωθεί με 32 ευρώ, με τους αγρότες να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους.

«Ωραία λύση δώστε υπουργέ», είπε τότε ένας από τους αγρότες, με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων να του απαντά ειρωνικά χτυπώντας του τον ώμο:

«Άμα έχεις καλύτερη (σ.σ. τιμή) δώσε τα αλλού αγόρι μου. Εσύ τα έσπειρες με τον Τσίπρα, όχι με εμένα. Να πας στην Κουμουνδούρου».

(avena.gr)

Πηγή: Ειρωνεία Άδωνη σε βάρος αγρότη: Τα έσπειρες με τον Τσίπρα, να πας στην Κουμουνδούρου (video) - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις