«Μετά τις θυσίες του ελληνικού λαού η Ελλάδα εξέρχεται από την εποχή των μνημονίων»

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του στη Λάρνακα μετά τις συνομιλίες με τον κύπριο ομόλογό του, Σάββα Αγγελίδη, αναφέρθηκε στο σημερινό Eurogroup, χαρακτηρίζοντας ιδιαίτερη τη σημερινή μέρα για την Ελλάδα.

Ανέφερε ότι σε λίγο θα είναι γνωστή η απόφαση του Eurogroup και τόνισε: «Η Ελλάδα βγαίνει οριστικά από την εποχή των μνημονίων, μία εποχή παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας, μία περίοδο που ο ελληνικός λαός πλήρωσε πάρα πολύ ακριβά, καθώς νέα παιδιά έφυγαν στο εξωτερικό, οικογένειες πτώχευσαν και εταιρείες κλείσανε».

Ο υπουργός σημείωσε ότι μετά τις θυσίες του ελληνικού λαού έχουμε φθάσει στην έξοδο από την εποχή των μνημονίων. Αυτό «θα δώσει τη δυνατότητα να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε πολύ καλύτερα και όσον αφορά την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων» επισήμανε.

Τέλος, ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, διότι, όπως υπογράμμισε, «παρά τη συνεχή μείωση των αποδοχών τους και την περικοπή του προϋπολογισμού του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, χάρη στο υψηλό ηθικό, τον επαγγελματισμό τους και την πίστη τους στην πατρίδα, κράτησαν όρθια τη δύναμη αποτροπής του έθνους μας».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις