Τι οργάνωση!

Τρίτωσε το κακό με τις διαψεύσεις πανεπιστημιακών για τη λίστα υποστηρικτών του Ανδρέα Λοβέρδου. Ο τρίτος που με «έκπληξη διάβασε» το όνομά του ανάμεσα στους εκατό «λοβερδικούς» είναι ο Γρηγόρης Βαλλιάνος ο οποίος δηλώνει ότι «ουδέποτε μου ζητήθηκε και ποτέ δεν έδωσα σε κανέναν τη συγκατάθεσή μου σε κείμενο υποστήριξης του ως άνω υποψηφίου»! Είναι τόσο προχειρολόγοι οι επιτελικοί του Λοβέρδου που έκαναν τη λίστα, ώστε δεν φρόντισαν καν να έχουν σωστά στοιχεία όλων των υποστηρικτών. «Εξ άλλου δεν εργάζομαι ως καθηγητής του πανεπιστημίου της Στουτγάρδης, όπως εσφαλμένα αναφέρεται στη συγκεκριμένη λίστα», λέει ο κ. Βαλλιάνος.

Πώς να εμπιστευτείς την οργανωτικότητα του ανθρώπου (και των ανθρώπων του) που δεν είναι ικανοί να φτιάξουν όχι μόνο έναν 100% αληθινό πίνακα υποστηρικτών, αλλά ούτε καν είναι έγκυροι στις πληροφορίες που δίνουν; Του ανθρώπου δηλαδή που θέλει να ανασυστήσει ένα συρρικνωμένο κόμμα. 
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις