Γεροβασίλη προς Βρούτση για τις συντάξεις: Η μόνη αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι

Απάντηση στους ισχυρισμούς του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, ότι “παίχτηκε παιχνίδι σε βάρος των συνταξιούχων από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ”, έδωσε η Όλγα Γεροβασίλη.

Η πρώην υπουργός δήλωσε ότι “οι αριθμοί είναι αμείλικτοι”, στρέφοντας τα βέλη της κατά του υπουργού και για τους “χρυσούς παπούδες”, όπως αναφέρονται οι συνταξιούχοι μετακλητοί για τους οποίους ο υπουργός Εργασίας επιφυλάσσει ειδική μεταχείριση.

Αναλυτικά η δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη:

Η μόνη αλήθεια κ. Βρούτση είναι ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι

Δυστυχώς για τον κ. Βρούτση η αλήθεια και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και δεν αλλάζουν όσα ψέματα και να χρησιμοποιήσει.

Την περίοδο 2010 -2015 οι κυβερνήσεις του παλαιού δικομματισμού- επιφανής εκπρόσωπος του οποίου είναι ο κ. Βρούτσης-  με 12 οριζόντιες μειώσεις συντάξεων αφαίρεσαν 45 δις ευρώ από το εισόδημα των συνταξιούχων.

Ανάμεσα τους η 13η και η 14η σύνταξη, δηλαδή δυο ολόκληρες συντάξεις τον χρόνο.

Σε ότι αφορά τους «χρυσούς παππούδες» ο κ. Βρούτσης καλά θα κάνει να ξαναδιαβάσει την ανάρτηση μου.

Σε αυτήν επικρίνω  τη μεθόδευση της κυβέρνησης να στελεχώσει γραφεία βουλευτών και υπουργών με μετακλητούς- συνταξιούχους από την εκλογική τους πελατεία δίνοντας τους και μισθό και σύνταξη.

Αν κάποιοι χρωστούν μια συγγνώμη στους συνταξιούχους κύριε Βρούτση είναι αυτοί που μείωσαν το εισόδημα τους κατά 40%, είναι αυτοί που τους έκοψαν το μέρισμα που έπαιρναν  τα Χριστούγεννα για τρία συνεχή χρόνια επί ΣΥΡΙΖΑ και είναι αυτοί που ετοιμάζονται τώρα να κόψουν και την 13η σύνταξη που θεσμοθέτησε  η προηγούμενη κυβέρνηση.

Πηγή: Γεροβασίλη προς Βρούτση για τις συντάξεις: Η μόνη αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις