Τίτλοι τέλους στην προανακριτική επιτροπή για Δ. Παπαγγελόπουλο – Τι θα αναφέρει το πόρισμα (video)

Τίτλοι τέλους στην προανακριτική επιτροπή για Δ. Παπαγγελόπουλο – Τι θα αναφέρει το πόρισμα (video)

Τίτλοι τέλους για την προανακριτική επιτροπή που διερευνά το ρόλο του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση με αφορμή τo σκάνδαλο Novartis.

Έπειτα από εννέα μήνες εργασιών τα μέλη της επιτροπής πρόκειται να καταθέσουν στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα το πόρισμα (αριθμεί εκατοντάδες σελίδες) αλλά και τις πορισματικές εκθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πλειοψηφία θα ζητεί τη δίωξη του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ για βαρύτατα αδικήματα μεταξύ αυτών για δωροληψία πολιτικού αξιωματούχου, εκβίαση, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Με την πρόταση της ΝΔ συμφωνεί και το Κίνημα Αλλαγής. Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταγγείλει την διαδικασία, μιλά για υπαρκτό σκάνδαλο και υπονόμευση των υπερασπιστικών δικαιωμάτων του πρώην υπουργού.

Όσο για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ζήτησε να κληθεί ξανά ενώπιον της επιτροπής , καθώς όπως υποστηρίζει έχουν προκύψει νέα, σημαντικά και κρίσιμα στοιχεία για την απόδειξη της αθωότητάς του , όπως τα πορίσματα των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου για τους χειρισμούς των Εισαγγελέων Διαφθοράς στη διερεύνηση του σκανδάλου. Αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα θα είναι όπως λέει μια ατράνταχτη απόδειξη της εκδικητικής πολιτικής δίωξης σε βάρος του.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις