Στην Ελλάδα ο Μ. Πομπέο – Τη Δευτέρα η συνάντηση με Ν. Δένδια στη Θεσσαλονίκη (video)

Στην Ελλάδα ο Μ. Πομπέο – Τη Δευτέρα η συνάντηση με Ν. Δένδια στη Θεσσαλονίκη (video)

Με τον κλοιό των διεθνών πιέσεων να σφίγγει γύρω από την Τουρκία, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο φτάνει απόψε στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια επίσκεψη με ουσιαστική και συμβολική σημασία. Διάχυτος είναι ο εκνευρισμός στην Άγκυρα και, όπως αποκαλύπτεται, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, παραμονές της Συνόδου Κορυφής που αναβλήθηκε, είχε στείλει στην Κομισιόν λίστα αξιώσεων, στην οποία επαναλαμβάνει το αφήγημα για διαμοιρασμό πόρων χωρίς λύση του Κυπριακού.

Σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, με πλούσια ατζέντα για την Άμυνα και την Ενέργεια και χωρίς να επισκεφθεί την Άγκυρα, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας έρχεται στην Ελλάδα για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις