Κυρ. Μητσοτάκης: Θα εφαρμόσουμε σχέδιο μεταρρυθμίσεων που θα κάνει ανταγωνιστική την Ελλάδα

Κυρ. Μητσοτάκης: Θα εφαρμόσουμε σχέδιο μεταρρυθμίσεων που θα κάνει ανταγωνιστική την Ελλάδα

Σήμα συνεχούς προώθησης των μεταρρυθμίσεων από την πλευρά της κυβέρνησης έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε τηλεδιάσκεψη στο πλαίσιο του 31ου ετήσιου Greek Economic Summit, το οποίο διοργανώνεται από το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε ότι πρώτο μέλημα της κυβέρνησης είναι η αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.

Δεν θα χάσουμε χρόνο, θα εφαρμόσουμε ένα σχέδιο μεταρρυθμίσεων που θα κάνει την Ελλάδα μία ανταγωνιστική χώρα. Μία ηγέτιδα χώρα στο μέλλον. Σήμερα είμαι ακόμα πιο αφοσιωμένος στη μεταρρυθμιστική ατζέντα που είχα θέσει πριν από την πανδημία, τόνισε ο πρωθυπουργός και επανέλαβε τα μέτρα μείωσης φορολογίας για επιχειρήσεις και εργασία, προκειμένου η χώρα να γίνει πιο ανταγωνιστική στο παγκόσμιο περιβάλλον.

Πρέπει να προστατεύσουμε τις θέσεις εργασίας, διαμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις