Διπλωματικός πυρετός της Αθήνας εν όψει Συνόδου Κορυφής (video)

Διπλωματικός πυρετός της Αθήνας εν όψει Συνόδου Κορυφής (video)

Τις κινήσεις στη διπλωματική σκακιέρα συνεχίζει η Αθήνα με σκοπό τη συγκρότηση ενιαίου μετώπου εναντίον της τουρκικής προκλητικότητας στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Την ικανοποίησή του για το αυστηρό μήνυμα Πομπέο στην Άγκυρα εξέφρασε ο Νίκος Δένδιας, χαρακτηρίζοντας ανυπόστατους τους ισχυρισμούς Τσαβούσογλου περί μαξιμαλιστικών θέσεων της χώρας μας.

Η Αθήνα επιδιώκει στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής οι ευρωπαίοι ηγέτες να υποδηλώσουν με σαφή τρόπο στην Άγκυρα ότι απαιτούνται πράξεις και όχι λόγια για την αποκλιμάκωση της έντασης και των προκλήσεων. Και μάλιστα εντός προσδιορισμένου χρονικού διαστήματος και σε συγκεκριμένους τομείς, ώστε να δημιουργηθεί το πλαίσιο εξομάλυνσης όχι μόνο των ελληνοτουρκικών σχέσεων αλλά και των ευρωτουρκικών.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις