Ξέχασε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έφερε» τη Μαίρη Συνατσάκη στη Βουλή ο Τσακαλώτος

EUROKINISSI

Ούτε τον Μάρξ.. ούτε τον Έγκελς.. αλλά τη Μαίρη Συνατσάκη επικαλέστηκε στην σημερινή του παρέμβαση ο Ευκλείδης Τσακαλώτος..

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, που έχει μια αδυναμία όπως φαίνεται εκτός από τις ξανθές (σ.σ Σκάρλετ Γιόχανσον) και στις μελαχρινές αναφέρθηκε σε ανάρτηση της παρουσιάστριας για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στα 40 της μια γυναίκα που θέλει να κάνει παιδί.

«Φέρνετε το εργασιακό νομοσχέδιο και μετά τους λέτε κάντε παιδιά και στέλνετε βουλευτές να μιλήσουν σε απαράδεκτα συνέδρια που στοχοποιούν τις γυναίκες. Μην το ακούτε από εμένα, ακούστε το από τη Μαίρη Συνατσάκη που αναρωτιέται πώς να κάνεις παιδί πριν από τα 40 όταν δεν έχεις δουλειά και οριακά τα βγάζεις πέρα» είπε ο κ Τσακαλώτος.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις