Χρυσοχοΐδης για φωτιά στην Αχαΐα: Βελτιωμένη η κατάσταση, μεγάλη η προσπάθεια όλων

eurokinissi

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, το πρωί της Κυριακής 1 Αυγούστου αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί με τη φωτιά στην Αχαΐα.

«H σημερινή πολύ βελτιωμένη εικόνα της πυρκαγιάς στην Αχαΐα είναι αποτέλεσμα της πολύ μεγάλης προσπάθειας της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και όλων των δυνάμεων. Κατορθώσαμε να μη λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις», ανέφερε αρχικά ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Όπως σημείωσε, «περιορίσαμε τη φωτιά στις χθεσινές της διαστάσεις και είμαστε βέβαιοι ότι με τη μάχη που δίδεται ότι θα περιοριστεί περεταίρω» ανέφερε χαρακτηριστικά για τη φωτιά στην περιοχή της Αχαΐας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις