Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ψήφισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, «ζητώ καθαρή εντολή για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία»

eurokinissi

«Καθαρή εντολή για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία» ζήτησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος ψήφισε στο Δημοτικό Αθλητικό και Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης.

«Καλώ τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να μας τιμήσουν με τη συμμετοχή τους στις σημερινές διαδικασίες. Ζητώ να πάρουν την υποψηφιότητά μου στα χέρια τους και να μου δώσουν καθαρή εντολή για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία. Είναι ο μόνος δρόμος για να έχουμε μια ισχυρή προοπτική για το μέλλον.

Πιστεύω ότι είναι καλό για τη δημοκρατία μας η δημοκρατική παράσταση και το ΠΑΣΟΚ ως δύναμη προόδου, ως δύναμη συνέπειας και δύναμη ρεαλισμού να ξαναπρωταγωνιστήσουν στο πολιτικό σκηνικό της χώρας έναντι της ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε ερώτηση για τη συμμετοχή του κόσμου στην εκλογική διαδικασία στην Κρήτη απάντησε: 

«Μεγάλη η τιμή μου ότι εδώ από τη γενέτειρά μου την Κρήτη υπάρχει ένα ισχυρό ενδιαφέρον. Είναι μεγάλη μου τιμή η συμμετοχή των πολιτών, πιστεύω ότι αυτή η μαζική συμμετοχή είναι η μεγάλη πολιτική προίκα της παράταξης για την επόμενη μέρα και η σφραγίδα της ενότητας. Μιας ενότητας που έχουμε πολύ ανάγκη, μιας ενότητας που είναι και η σημαντική παρακαταθήκη της αείμνηστης προέδρου μας, της Φώφης Γεννηματά».

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις