Στο Τορίνο ο Βαρβιτσιώτης για την υπουργική σύνοδο των κρατών μελών της Ευρώπης

Στο Τορίνο ο Βαρβιτσιώτης για την υπουργική σύνοδο των κρατών μελών της Ευρώπης

Η ατζέντα της συνεδρίασης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη στάση και τον ρόλο του Συμβουλίου της Ευρώπης απέναντι στην ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, θεσμικά ζητήματα, καθώς και τον απολογισμό του έργου της απερχόμενης Ιταλικής Προεδρίας.

Στο Τορίνο της Ιταλίας μεταβαίνει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, προκειμένου να συμμετάσχει, αύριο Παρασκευή 20 Μαΐου, στην 132η υπουργική σύνοδο των κρατών-μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο πλαίσιο της εξάμηνης Ιταλικής προεδρίας της Επιτροπής των υπουργών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Στην ατζέντα της συνεδρίασης, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται ζητήματα όπως η στάση και ο ρόλος του Συμβουλίου της Ευρώπης απέναντι στην ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, θεσμικά ζητήματα, καθώς και ο απολογισμός του έργου της απερχόμενης Ιταλικής Προεδρίας.

Την ίδια μέρα, θα λάβει χώρα και η τελετή παράδοσης - παραλαβής της εκ περιτροπής Προεδρίας της Επιτροπής των υπουργών από την Ιταλία στην Ιρλανδία. Εν συνεχεία, θα παρουσιαστούν και οι προτεραιότητες της ιρλανδικής Προεδρίας.

#ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ #ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ_ΣΥΝΟΔΟΣ #ΕΥΡΩΠΗ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις